למור ולכולם: עידכון בנוגע ל"הקניית הרגלי שינה"

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/08/2006 | 12:30 | מאת: ג'וד

הי מור תודה על תשובתך האמת היא שדי חיכיתי לתשובתך , וכיון שהתמהמת קצת (אין טענות כמובן), כבר לא יכלתי לחכות והתחלתי לבד להרגיל אותו לישון במיטתו לפי אינטואיציה שלי: הכנת אוירה בחדר, תאורה מינימלית, מוסיקה של חלום מתוק, סיפור שהוא אוהב, בהתחלה הרבה דיבורים והסברים . חשבתי שהוא קטן מדי (שנה ושלוש) אבל מסתבר שההסברים והדיבורים עוזרים. לילה ראשון: לקח לי 40 דקות עם בכי (שלו). לילה שני היה פחות בכי , יותר יללות, וזה לקח 20 דקות - חצי שעה כל זאת כשאני יושבת ליד כל הזמן. אתמול לילה שלישי: בקושי הוציא הגה, לקח לי 10 דקות, ואפילו יצאתי מהחדר והוא נרדם לבד. וכעת הוא ישן גם בצהריים וגם בלילה בחדר שלו כל הלילה!!! אני גאה בעצמי.

10/08/2006 | 18:55 | מאת: מור וכסמן

את רואה,לפעמים זה טוב שאני מתמהמהת... ככה את יכולה להיות גאה בעצמך שהצלחת לגמרי לבד.

11/08/2006 | 15:10 | מאת: מאיה

שלום , שמחתי לקרוא את תשובתך ואני חושבת שאני אאמץ את תוכנית השינה. בתי בת השנה בערך בוכה וצורחת לפני השינה ובמיוחד במיטתה, אך כשאני מעבירה אותה למיטה שלי היא פשוט רגועה. כשדיברת על דיבורים והסברים למה התכוונת בדיוק? אני גם התחלתי להשמיע לה מוסיקה רגועה. תודה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות