בתנו בת ה- 8 חודשיים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/07/2006 | 15:53 | מאת: גל

שלום רב, בתנו בת ה - 8 חודשיים נמצאת במהלך השבוע כל הזמן איתי (עם האם) ורואה את אביה בעיקר בסופי שבוע ואז היא תמיד רוצה להיות בזרועותיו ואף לעיתים קרובות כשהיא בידי היא מעוניינת רק בו. ראוי לציין שהאב הוא דמות חמה ויצר קשר מדהים עם בתנו. ואני שמחה על כך אך במידה מסוימת מרגישה פגועה וחשה שאולי שאני לא פועלת נכון למרות שאני מקדישה לה המון .כשאני הולכת היא לא בוכה גם כשאני שמה אותה עם סבתא אחת לשבוע. מה דבר זה מבטא? האם יש משהו בהתקשרות שלה אליי? ומה מומלץ לעשות? תודה מראש האם האוהבת.

26/07/2006 | 18:57 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, מה שאת מתארת מעיד על התקשרות טובה ויחסים הבנויים על אמון. ילד שבטוח ומאמין להורה,לא אמור לבכות כשמשאירים אותו אצל הסבים. כל מה שתארת מעיד שהצלחת ליצור יחסים טובים,בריאים ו"נכונים" עם הילדה. את צריכה לשמוח. אני מוסיפה תשובה נוספת בנושא (אחת מכמה שיש בפורום) - http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1234,xPG-43,xFT-15030,xFP-15182,m-Doctors,a-Forums.html מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות