האם זה הגיוני בגיל כל כך מוקדם???

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/07/2006 | 16:05 | מאת: דנה

שלום אני אמא לזאטוטה בת שנתיים ושלושה חודשים, מאז שנולדה הבחנתי שהיא מאד נבונה ותמיד הייתה מעבר לאבני הדרך המצופות מילד. לאחרונה הבחנתי כי היא שרה שירים שלמים לבד, ובונה מגדלים מלגו בגובה מטר (מתחילה לבנות וברג שנהיה לה גבוה מדי היא עולה על המיטה ליד וממשיכה משם והיא עוצרת רק שנגמרו לה החלקים), והיום עשתה משהו שדיי שיתק אותי למקומי - נתתי לה ביצת קינדר ובתוכה היה הצעצוע: ארמון עם דגל בראש, בנוי מ-4 חלקים קטנים שצריך להכניס מהצדדים דרך 2 חורים קטנים לסיים בכיפת הארמון ולנעוץ את הדגל בראש... הקטנה בנתה את זה תוך מספר דקות ותוך כדי שהיא מסתכלת בפרוספקט שהיה שם... אני יודעת שזה אולי נשמע מוזר, אבל עמדתי מאחוריה וראיתי את זה והתקשיתי להאמין... האם זה ייתכן שילדה בגילה מצליחה לעשות דברים כאלה???

26/07/2006 | 18:48 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אם היא עשתה זאת כנראה שזה יתכן. כמו שכתבת - היא עושה את הכל מוקדם וכנראה גם את זה. אם ישנן שאלות מעבר,אשמח לענות. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות