הקטר של הבית יורד מהפסים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

12/07/2006 | 07:27 | מאת: עדן

דחוף!! אנחנו זוג (37) ושניים (6, 2). ביחד עשור. כבר 4 שנים בבית רוב שעות היום (זאת העבודה שלנו). אנחנו במשבר (כבר יצאנו מדומה) והוא לא חוסך כלום מהילדים. הוא עצבני, כעוס, צועק, מאשים, מקלל, מאיים. משתדל להיות רגוע אבל ללא הצלחה. אני שונאת אותו על כך שהוא מערב את הגדול. עויין כלפיו, מגביל אותו מידי, מעניש. גם אוהב אותו מאד אבל לרוב מאד מעמיס עליו. אז אני כל הזמן מתערבת ביניהם לגונן על הילד. אני לא מסוגלת להתאפק כי אני מרגישה שזאת תהיה הזנחה מצידי. מנגד זה מעצים הקונפליקט. כל עניין הוא פותר בתוקפנות, בתלונות, האשמות וצעקות. והילד חזק אבל הוא כבר אומר שהוא שונא את עצמו!!! מה עושים? למי פונים? באיזור מודיעין.

19/07/2006 | 20:38 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, כל זוג שהיה נמצא ביחד 24 שעות ביממה היה (סליחה על הביטוי..) משתגע בשלב כלשהו. אין לכם אפשרות איכשהו לדלל קצת את ההמצאות יחד ? ולגבי שאלתך,למי פונים - רצוי לטיפול משפ'. אפשר ע"י המלצות ואפשר פשוט לעיין ברשימה המצורפת ולהרים טל'. http://www.mishpaha.org.il/Content/Therapists.asp?cat_id=1&erea_id=6 בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות