טיפול בתינוק

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/07/2006 | 17:36 | מאת: מירה

שלום רב, בתי בת 4 חודשים. לקראת חזרתי לעבודה אנו שוקלים את האפשרות שהטיפול בילדה יבוצע ע"י סבתה. בשל בעיית מרחק הערים בינינו לבין הסבתא הועלתה האפשרות שבחלק מימי השבוע אנו נסיע את הילדה לבית סבתה ובשאר ימי השבוע הסבתא תטפל בילדה בבית שלנו. שאלתי היא האם החלוקה הנ"ל בריאה עבור הילדה? האם זה לא יבלבל אותה שאין למעשה מסגרת קבועה ? אנא התייחסו בתשובתם הן לגיל 4 חודשים וגם לגילאים מאוחרים יותר (עד שנה וחצי) תודה מראש

10/07/2006 | 20:12 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אני לא כ"כ מסכימה עם זה שבעיניך זו לא מסגרת קבועה. אם הימים הם ימים קבועים ולא כל שבוע משהו אחר,זו כן מסגרת קבועה וכן שגרה. כמובן,שבאפן כללי כדאי לשאוף לכך שהדברים יהיו כמה שיותר קבועים ושהשגרה תשמר (הדבר נכון לשתי תקופות הגיל שציינת),אך עם זאת תמיד ישנם אילוצים כאלה ואחרים וזה בסדר גמור. אני לא רואה איזושהי בעיה מהותית בסידור שמצאתם. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות