מעבר דירה ושינוי גן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/07/2006 | 17:32 | מאת: לילי

שלום רב, ילדתי בת 11 חודשים. בחודשים אפריל-יוני שהתה במעון יום ומאוד נהנתה בו. בתחילת חודש יולי עברנו דירה לצפון. יש באפשרותי להתחיל לעבוד מיד או לחכות עד ספטמבר. אם אכניס את הילדה לגן בחודש יולי היא תשהה שם חודש אחד ואז תצא לחופשת סוף שנה של שלושה שבועות. האם זה מומלץ או עדיף שתהיה איתי בבית חודשיים ותיכנס לגן רק בשנה הבאה? ברצוני לציין כי זו ילדה שמאוד אוהבת פעילויות חברתיות ולשהות במחיצת ילדים אחרים. החשש שלי הוא שהשהייה בבית לא תיטיב עימה. אשמח לקבל עיצה בנושא. תודה לילי.

03/07/2006 | 01:04 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, כמובן שאני לא מכירה את הילדה וההמלצה היא מאוד כללית. עדיף לא להכניס ילד למסגרת חדשה וכעבור חודש לצאת לחופשה כ"כ ארוכה. לגבי החשש שהשהיה בבית לא תטיב איתה - לילדה בגילה (גם אם היא מאוד פעילה) אין שום בעיה להיות עם אימה בבית (כמובן שבתנאי שיש פעילויות שמתאאימות לגילה ). להיפך,יש לכך לא מעט יתרונות. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות