חיטוט באף

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/06/2006 | 22:19 | מאת: יאיר

שלום בני בן ה-8 וחצי מחטט באף המון אני מעיר את תשומת לבו אבל כלום לא עוזר באיזו דרך לפעול? תודה מראש

03/07/2006 | 00:49 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, אם לא מדובר בבעיה פיזית שמציקה לו,סביר להניח שזו תגובה ללחץ נפשי. הוא בעצם מרגיע את עצמו כך. כדאי לנסות להבין מה הגורם ללחץ. לגבי החיטוט באף,להשתדל להעיר כמה שפחות (עצם ההערות והעניין סביב זה עלול להגביר את הלחץ) ולתת משהו אחר שירגיע - שמיכה,בד... בהצלחה, מור

03/07/2006 | 00:57 | מאת: יאיר

תודה אני חושב שהילד די עצבני,אולי זאת הסיבה לשאלתי? אבדוק ואנסה לא להעיר (קשה) לילה טוב

03/07/2006 | 01:06 | מאת: מור וכסמן

הי יאיר, מעבר לכן/לא חיטוט באף,כדאי היה לבדוק קצת יותר לעומק למה ילד בגילו עצבני. זו כמובן דעתי. אתה לא חייב לקבל. ליל מנוחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות