איומיי ילדי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/06/2006 | 20:57 | מאת: שומר

יש לנו בן 13:5 הגדול בת11 ובן6 .לא מזמן אובחן אצלו בעיות קשב וריכוז וטופל ברטלין הוא חולה על חיות ולכן כל הבית מלא .כלב/טוקים /דגים/נחשים/ועוד מרעין בישין מדי פעם.הוא ילד חיובי אבל לא אוהב ללמוד.הוא מוצי אותנו מכלים ועל כל דבר מאיים שיתאבד אם ניגע בחיות שלו .או יברח מהבית .איום שכבר קיים וברח וחיפשנו אותו בגשם בשעות הקטנות של הלילה בגן ציבורי ישן על ספסל.אנחנו חיים להתפטר מחלק מהחיות כי זה בלי אפשרי .איך עושים זאות בלי לפגוע בו.אתמול הוא התחיל לעבוד בחנות לחיות בית .תצילי אותנו שומר

28/06/2006 | 10:52 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, בלי קשר לחיות,אני חושבת שזה די ברור שילד שמאיים בהתאבדות,בורח מהבית,ישן על ספסל בגשם ובנוסף גם סובל מהפרעת קשב וריכוז,זקוק להתערבות טיפולית. יש כאן קצת יותר בעיות מאשר כן חיה x או לא . כדאי לפנות לטיפול בהקדם. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות