גילוי עבר מין

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/06/2006 | 21:38 | מאת: שושי

יש לי ילד בין 13.5 שבשבת האחרונה היו לי אורחים והוא היה בחדר אם ילדה בת 3.5 והראה לה את עבר מינו ואמר לה לא לפרסם זאת כאשר מישהו הגיע למקום ,שאלנו את הילדה מתי זה קרה ואם זה פעם ראשונה אז היא אמרה שכן, ואולי כשהו היה בשירותים והיא ראתה ,אז היא אמר שהיא הייתה איתו בחדר ורק הוא הראה לה את זה ולא עשה כלום אני מאוד רועדת שאנ כותבת לך את הבעיה הזאת אבקש ממך אם תוכלי בדחיפות לענות לי איך אני ניגשת לסוחח איתו וגם למי בדיוק אני צריכה לפנות מזלי שזה נגמר כך ולא יותר גרוע , אודה לך מאוד שושי

26/06/2006 | 08:45 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, למי לפנות ? כרגע,המקום שאני הייתי מתחילה בו הוא "הקו החם להתנהגויות מיניות חריגות". אמנם למיטב ידיעתי זה מיועד לילדים עד גיל 12,אך אני מאמינה שהם יוכלו להפנות אותך הלאה. הטל' - 03-6477898 ואין צורך להזדהות. לגבי שיחה איתו - אני לא בטוחה שבמצב שבו שניכם נמצאים כדאי שדווקא את זו שתשוחחי איתו. כדאי ליצור קשר עם איש מקצוע (כאמור,לבקש הפניה בקו החם) שיעשה את השיחה. בהצלחה, מור

26/06/2006 | 13:15 | מאת: שושי

תודה רבה על הכל רפואה שלימה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות