משחקי מחשב + playstation

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/06/2006 | 09:51 | מאת: אליהו

שלום. יש לנו ילד בן 10 חכם ונחמד שרוב זמנו בבית מתעסק רק במשחקי מחשב ופליסטאיסן , אינו מתענין בדברים אחרים כמו קריאת ספר וכו"י . נראה לנו שהוא מתמכר למשחקים האלה ומאבד את המציאות עם המשחקים האלה. האם תוכלי להמליץ לנו על דרך לנתק אותו מהמשחקים , האם זה לדעתך גרוע מסוכן או ישפיע עליו פסיכולוגית לא טוב בעתיד אם ימשיך כך ? כיצד ניתן לענין אותו בתחומים אחרים ? מאחר וזה בעדיפות על הלימודים או על חברים למשל . תודה .

26/06/2006 | 08:51 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, בתור התחלה אני מצרפת קישור לשאלה דומה. נסה לענות לעצמך על השאלות אותן אני מעלה שם . אם ישארו שאלות,אשמח לענות. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xPG/42/xFT/311/xFP/323 בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות