הילד לא צריך אותי.............!!!!!!!!!!!!!....

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/06/2006 | 23:10 | מאת: ג'וד

היי בני בן שנה וחודשיים , הוא לא בגן. יומיים חמותי, יומיים בעלי והשאר אני. כשאני איתו ביחד אנחנו משחקים נהנים מתחבקים וכו... בכל זאת אני מרגישה שהוא יותר קשור לבעלי וחמותי. למרות שהנקתי אותו 8 חודשים, כך היה מגיל קטן יותר וחשבתי שזה יעבור. זה קורה בעיקר כשאנחנו מחוץ לבית עם המשפחה. הוא בקושי מתקרב אלי הוא לא צריך אותי. או בעלי או חמותי. אפילו מהידיים שלי, הוא רוצה לחמותי. זה מטריף אותי אני נורא נפגעת מזה (כמובן לא מראה לילד)זה ממש משפיע עליי, לפעמים מחוץ לבית, אני מרגישה כאילו הוא בכלל לא הבן שלי. מה אפשר לעשות? האם זה יעבור?

28/06/2006 | 09:57 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, חיפשתי תשובה לשאלה דומה שנתתי לפני מס' חודשים. רק אחרי שצרפתי אותה לכאן שמתי לב שהתשובה ניתנה... לך. התשובה עדיין בתוקף. אני מצרפת אותה. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xPG/43/xFT/15030/xFP/15030 מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות