שאלה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/11/2004 | 01:44 | מאת: ס.

היי מור ברכות על הפורום החדש רציתי לשאול האם השאלות ייוחסו רק ליחסי הורים לילדים קטנים ? או למי שילדיו הם בוגרים ועדיין יש בעיות ,או שאפשר לשאול גם לגבי הקשר בן אותו הורה להוריו שהוא גם קשר בן הורים ילדים? מקווה שהסברתי ברור. שלך ס.

24/11/2004 | 09:25 | מאת: מור וכסמן

ס יקר/ה. הפורום ממש ממש לא מיועד רק להורים לילדים קטנים. כל אינטראקציה שיש בה הורה - ילד,מתקבלת בברכה !. היפה (והקשה) בתחום הורים - ילדים,הוא שגם כשאנחנו כבר הורים אנחנו לא מפסיקים להיות גם הילדים,על כל המשתמע מכך. את/ה מוזמן/ת מכל הלב. מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות