אי שקט

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/06/2006 | 07:17 | מאת: דיקלה

שלום רב ביתי בת החודשיים מזיזה את הידיים והרגליים המון וזה אומר קפיצות של הידיים והרגליים בלי רצונה , זה מעיר אותה משנתה ומונע ממנה להרדם בקלות לפעמים אני אנלצת לעטוף אותה בכדי שזה לא יפריע לה להרדם , לעומת זאת יש פעמים שבהן היא ישנה רגועה ונינוחה ללא תנועות ידיים , לפעמים היא עושה זאת גם מתוך שינה בלי להתעורר האם זה טבעי ומה עלי לעשות בכדי לעזור לה

20/06/2006 | 15:20 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, כדי להבין על מה מדובר יש צורך בהתבוננות בילדה. הדבר הנכון ביותר הוא לגשת ולהתייעץ עם אחות טיפת חלב או רופא ילדים. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות