קללות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

12/06/2006 | 22:55 | מאת: פנינה

בני חוזר מהגן כל יום עם קללה חדשה ... כיצד להגיב לקללות? בעלי אומר שכדאי להתעלם...

12/06/2006 | 22:56 | מאת: פנינה

שכחתי לציין שהוא רק בן שנתיים וחצי... איך אני אמורה להגיב בגיל שלו?

13/06/2006 | 14:54 | מאת: קלרה

בפורום זה בדף מספר 39 יש משהו נורא נחמד. שווה לקרוא . תחת הכותרת "קטנטנים וקללות-סיפור אמיתי".

15/06/2006 | 10:30 | מאת: מור וכסמן

רק עכשיו ראיתי את התוספת לשאלה. בגיל הזה כדאי להגיד משהו כמו - זה לא נעים לי איך שאתה מדבר ולהתרחק ממנו טיפה . לא יותר מזה. זה בדר"כ חולף מעצו אם הילד רואה שאין יותר מדי תגובה.

15/06/2006 | 10:26 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, אני לא יודעת בן כמה הילד ועל אילו קללות מדובר. בעקרון,ככל שתעשי מזה יותר עניין,כך הוא ישתמש בזה יותר. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות