בעיה עם ילדה בת 4.5

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

12/06/2006 | 08:11 | מאת: עינת

שלום אני אמא לילדה בת 4.5 שלפני שבועיים וחצי היא לא מוכנה בשום פנים ואופן ללכת לגן. היא בוכה לי בבוקר שהיא לא רוצה ללכת והיא רוצה רק אותי - אני לא יכולה לשבת איתה בבית והגן יסתיים עוד שבועיים כשאני שואלת את הגננת במשך היום מה עם הילדה היא אומרת שהיא כל היום בוכה מה עליי לעשות? שאלתי גם את הגננת האים מישהו הציק לה בגן אך היא אומרת שלא.

15/06/2006 | 10:21 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, האם חל לאחרונה איזשהו שינוי בסביבתה - הריון ? מעבר דירה . שיחות על מעבר דירה ? מחלה של מישהו מבני המשפ'? אישפוז? פיטורים?גננת/סייעת שנעדרו ? ילד בגן שקרה לו משהו יוצא דופן ? שינויים רגשיים אצל אחד ההורים (לחוצים יותר,טרודים..) ? מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות