עודף מקלחות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/06/2006 | 21:57 | מאת: אורי

בני בן 9 התחיל מזה מספר חודשים להתקלח מספר פעמים ביום במיוחד אחרי יציאות.אחותו בת 6 ללא בעיות .כמו כן הוא סובל מעודף משקל.מה עושים?ומה הסיבה?

15/06/2006 | 10:06 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, איך אני יכולה לדעת מה הסיבה משתי שורות בפורום ? :). יתכן שזה משהו שיחלוף,יתכן שזו תגובה להערה שמישהו העיר לו,יתכן שזה קצת יותר חמור מזה וכו'. אני ממליצה : 1. להשתדל לא לעשות מזה עניין. 2. לנסות בעדינות לברר איתו את הסיבה והתחושה שריבוי המקלחות נותנות לו. 3. במידה שזה ממשיך ואתם לא מוצאים סיבה הגיונית לדבר,לפנות להתייעצות עם איש מקצוע . בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות