פרידה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/06/2006 | 08:43 | מאת: איילת

בני בן שנה והוא נמצא בפעוטון מגיל 5 חודשים. הוא ילד שמח מקסים כיף להיות איתו והוא גדל נהדר. שאלתי היא בנוגע לפרידות ממני בבוקר: אני שמה לב שהוא ממש בקושי מתייחס לעזיבה שלי. לפעמים הוא מסתכל עוד אחרי עד שאני הולכת לעיתים מנפנף /מחייך ומיד חוזר לשחק אבל לפעמים הוא כאילו לא מתייחס. חשוב לי לציין שעם בעלי -אבא שלו- הוא היה קצת מתבכיין לפני חודשיים אבל ברוב המקרים זו פחות או יותר אותה התגובה. חוצמזה שזה קצת מעליב :) , הייתי רוצה לדעת אם לדעתך זה מצביע על קושי בקשר שלנו?

07/06/2006 | 11:35 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, לא רק שזה לא מראה על בעיה,אלא להיפך זה מראה שהוא בוטח בכם וסומך עליכם שאתם משאירים אותו במקום בטוח ו ת מ י ד תחזרו לקחת אותו. הלוואי על כולם :), מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות