בעיות עקב פרידת ההורים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

04/06/2006 | 09:41 | מאת: דבי י.

בתי עומדת להיפרד מבעלה - איש הייטק - שרוצה אחרי הפרידה לקחת את הילדים (בן 9 ובת 14) לארה"ב שם יעבוד ואולי ישארו שם. בתי לא מתפקדת כאמא היא החלה להתחבר עם כל מיני טיפוסים ולא איכפת לה מהילדים בכלל. לכן ברור שיתנו לו את הילדים. שאלתי: האם זה יהיה נבון לקחת אותם לארה"ב והאם היא באמת תוכל להתנתק מהם ומה אני אעשה כסבתא שלהם איך אני אחיה עם זה? אני במתח עצום (אני הסבתא) ולא יודעת מה לעשות. בעלה מתפקד כרגע גם כאב וגם כאם. בתי לוקחת כדורים לדיכאון, ובכלל לא אחראית להם עקב מצבה. אין לי טענות כלפי בעלה הוא אב נהדר לילדים אבל להרחיקם עד ארה"ב ומי יודע לכמה שנים ? האם זה יהיה נבון? אני מחכה לתשובה כי אני במתח. דבי

06/06/2006 | 11:31 | מאת: מור וכסמן

הי דבי, לצערי יש סוגיות שאינן ניתנות לפתירה דרך פורום. מה שאמור להנחות במקרה כזה היא טובת הילדים וכדי לקבוע מהי טובתם,צריך להכיר אותם ואת המשפ'. אני כן חושבת שיהיה נכון לפני שעושים צעד כ"כ משמעותי,לפגוש איש מקצוע והוועץ בו. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות