דילמה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

01/06/2006 | 10:37 | מאת: סימונה

הבת שלי בת שנתיים ו-7 חודשים ואני קצת בדילמה לגבי שנה הבאה.כעת היא נמצאת בגן פרטי בו היא הייתה הכי קטנה וכולם היו גדולים ממנה והיא השתלבה מאוד יפה ורכשה את כול החברים שם. בשנה הבאה מתאפשר לי להכניס אותה לגן תת חובה של העירייה ,אך זה אומר ששוב היא תהיה הכי קטנה והיא תצטרך להתמודד עם 35 ילדים ולא רק עם 15 כמו שהם היום. מבחינה התפתחותית היא מאוד מוכנה ובוגרת מאוד לגילה.היא מדברת מאוד יפה . אני יודעת שבגיל הזה צריך לשים לב למה שקורה מבחינה רגשית.הגננת טוענת שהיא מוכנה רגשית , אך עדיין לעיתים היא מתבכיינת על לא כלום. מה דעתך? חשוב לציין שנולד לה אח לפני חודשיים ואני לא רוצה שגן של תת חובה יהווה עבורה בעיה כלשהיא שתתפתח בהמשך...

02/06/2006 | 10:29 | מאת: א.ר

אולי תנסי לקחת אותה לגן שעליו את מדברת שתכיר את הסביבה... לא חייבת והכי חשוב עליך לפעול לפי האינסטינקטים שלך. בהצלחה :)

06/06/2006 | 11:09 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, כמו שכתבתי פה בעבר,אני באפן כללי,מוצאת הרבה יתרונות במעבר לגן עיריה. אני מוסיפה שתי תשובות בנושא,אם ישארו שלות,אשמח לענות. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xFT/15706/xFP/15956 http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xFT/17216/xFP/17281 בהצלחה, מור

07/06/2006 | 15:24 | מאת: סימונה

קראתי את דעתך , וגם אני רואה יתרונות בגן עירוני הבעיה אצלי שבתי תהיה בספטמבר רק בת שנתיים ו-9 חודשים. ההורים שפנו אלייך ילדיהם היו בני 3 ו-7 חודשים. אם ביתי הייתה בגיל זה לא הייתי כלל מהססת לרשום אותה בגן עירייה . אני בדילמה כי מבחינת גיל ביתי מרוויחה שנה והיא תהיה הכי קטנה בגן של ילדים בני 3 וחצי - 4 וחצי... והיא תהיה לעומתם רק בת שנתיים ו-9 חודשים אז מה דעתך?

07/06/2006 | 15:25 | מאת: סימונה

קראתי את דעתך , וגם אני רואה יתרונות בגן עירוני הבעיה אצלי שבתי תהיה בספטמבר רק בת שנתיים ו-9 חודשים. ההורים שפנו אלייך ילדיהם היו בני 3 ו-7 חודשים. אם ביתי הייתה בגיל זה לא הייתי כלל מהססת לרשום אותה בגן עירייה . אני בדילמה כי מבחינת גיל ביתי מרוויחה שנה והיא תהיה הכי קטנה בגן של ילדים בני 3 וחצי - 4 וחצי... והיא תהיה לעומתם רק בת שנתיים ו-9 חודשים אז מה דעתך?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות