שאלה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/05/2006 | 19:34 | מאת: דורית

בני בן שנה ותשעה חודשים נכנס לגן לפני כשבועיים עד 13:00, הוא חוזר הביתה רעב . הגן מחובר למצלמות אינטרנט כך שבבית אני יכולה לראות אותו , פעם אחת ראיתי שכל הילדים יושבים והוא לא יושב איתם לאכול הוא הולך וחוזר כל הזמן , התקשרתי וביקשתי שינסו להאכיל אותו . למחרת ביקשתי מהגן שכאשר הילד לא אוכל אבקש לשים את ארוחתו במגשית שאותה אני מביאה מהבית , כך שבבית אוכל להאכילו בנחת . ואפלא ופלא ראיתי היום במצלמות שיושבים ומנסים להאכילו נורא שמחתי שלפחות הוא ישב עם כולם ולא קם ,המטפלת אמרה שהוא אכל הכל ולא היה מה לשים במגשית . חזרנו הביתה הילד נרדם וכעבור חצי שעה מתעורר בבכי רעב , אני שרציתי שיירדם מייד נתתי לו בקבוק למרות שאני מנסה לגמול אותו ,הוא אכל את כל הבקבוק ניסה להרדם וכבר לא הצליח ככה הוא נסחב כל יום עד 19:00 בערב והולך לישון . שאלה : מה לעשות ? האם התנהלות הגן היא תקינה ? דבר נוסף : הוא עדיין בוכה מאוד וצורח בבקרים אחרי רבע שעה נרגע ומשחק האם זה תקין ? תודה רבהעל התיחסותך דורית

31/05/2006 | 11:52 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, אני לא יכולה לקבוע האם התנהלות של גן היא תקינה או לא,מבלי להכיר את הגן. מה שכן,אם מנסים לגמול ממשהו (לא משנה ממה,מכל דבר),חשובה העקביות ולכן,בשום פנים בזמן גמילה לא נותנים מיזמתך את הדבר אותו את מנסה לגמול ממנו (במקרה שלך,אם את מנסה לגמול מבקבוק,את לא אמורה לתת אותו ולא משנה מה הסיבה). לגבי הפרידה בגן - אני מצרפת לינק לתשובה. אם ישארו שאלות,אני כאן. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xPG/41/xFT/2555/xFP/2581 בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות