שינה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/05/2006 | 13:18 | מאת: נעמה

שלום, בני בן ה5.5 מתעורר כפעמיים בלילה כדי לאכול וזה לאחר שהוא אוכל דייסה משביעה בכמות יפה מאוד. ואני מרוב עייפות אני מתעצלת לקום להכין שוב דייסה אז אני מניקה אותו. ברצוני לדעת איך ניתן לגמול אותו מזה והאם בגילו יש עדיין צורך לקום בלילה לאכול? (הוא לא מוכן בשום פנים ואופן לקחת מוצץ) אשמח לקבלת תשובה בהקדם...

25/05/2006 | 20:22 | מאת: הודייה

נעמה יקרה. לא ציינת האם גיל הילד הוא בחודשים או בשנים. אם מדובר ב 5.5 חודשים והילד אוכל יפה ושבע לפני שנת הלילה, אז הייתי נוטה לחשוב שהוא מתעורר ודורש תשומת לב ולא דווקא מזון. ואת תשומת הלב אני מבינה שהוא מקבל. כדאי להמנע ולהפחית בהדרגה. לגשת אליו בלילה ולהגיד- עכשו לילה , כולם ישנים, בבוקר כשתתעורר נשחק שוב אבל עכשו לא ! נשיקה ולעזוב את החדר. אפילו אם יש צורך להמשיך בטקס הקצרצר מספר פעמים במשך הלילה ושבוע שלם לילהלילה - בסוף זה עובד ותוכלי סוף סוף לישון. בהצלחה לכם.

28/05/2006 | 10:42 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, לא ברור האם מדובר בבן 5 חודשים או ילד בן 5 ??? אם הוא בן 5 חוד' בהחלט סביר שיתעורר לאכול בלילה. את כותבת - "איך ניתן לגמול אותו מזה". מה זה "מזה" ??? מהאכלה בלילה,מהנקה ? אשמח לענות אם תנסחי את השאלה כך שאבין. מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות