גן ילדים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

23/05/2006 | 18:26 | מאת: מירב

שלום יש לי שני בנים האחד בן שנה ותשע והשני בן שישה וחצי חודשים , לפני כשבועיים מצאתי גן ילדים לבני בן שנה ותשע עם המלצות מחברה בעבודה , לגן יש מצלמות אינטרנט וגננת שעשתה עלי רושם מאוד חיובי בסה"כ הגן נראה בסדר. הגננת היא שכירה במקום ובעלי הגן הם זוג ואימם שהאשה היא בהריון ויולדת בחודש אוגוסט דבר שעלול להקשות על תיפקודה . הגננת מסיימת את עבודתה בשעה 13:00 , היום יצאנו יחד מהגן והיא סיפרה לי שבנובמבר היא יוצאת לחופשת לידה . אני עכשיו מאוד מתלבטת רשמתי את הילד עד שעה 13:00 עד אוגוסט . כמו שאמרתי הגן נראה בסדר הבעיות היחידות הם המרחק שהוא עשר דקות שעלול להוות בעיה בחורף עם שני ילדים קטנים , והגננת שאהבתי שעוזבת . כרגע הילד עדיין בוכה כשאני הולכת , מצד אחד עד אוגוסט הוא עלול להתרגל ואז אם אני אשלח אותו לגן אחר עלול להיות לו שוב מאוד קשה . לשאלתי : האם שינוי של גננת או החלפה לגן אחר בחודש ספטמבר הוא רצוי? מה את מציעה לעשות בשלב זה ?

26/05/2006 | 21:43 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, צר לי,למרות שקראתי את השאלה 3 פעמים,לא הצלחתי להבין אותה. כתבת שהילד רשום עד אוג' והגננת עוזבת רק בנובמבר,אז מה הבעיה ? יש בשאלה המון פרטים,אנא עשי סדר בשאלה ונסי למקד את הפרטים כדי שאוכל לענות. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות