התנהגות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/05/2006 | 17:06 | מאת: אלייה

שלום לך מור בעבר פניתי אלייך ומאז לא השתנו דברים ההיפך הוא הנכון אז כך המקרה בתי בת שש וחצי יותר נכון בעזרת השם עוד חודשיים לערך יימלאו להשבעה אביבים בתי לא מחונכת כשל שלי אומנם אך נכון להיום היום עובר בסייוט מתמשך אני פונה אלייך ממש בייאוש ניסיתי את רוב השיטות היפות והנעימות והפחות על מנת שהתנהלות היומיום תהייה נעימה ותישרוד יותר נכון בנוסף לחוסר משמעת ברוב הדרישות ממנה האלמנטריות והאחרות כגון:ציחצוח שיניים נטילת ידיים בבוקר לבישה אפילו ההתעוררות בבוקר קשה אבל אני על כך עוד איכשהו מבליגה כיוון שיש להפוליפים מוגדלים שלעיתים מקשים על הנשימה ההאכלה שלה הן בבית הספר שמוות פנו אליי כייון שלא אוכלת את הכריך ובקושי שותה לבית הספר לאחרונה הסכימה לאכול שוגי לפני שהיא יוצאת מהבית אבל היא שותה אך ורק קולה היחס לאחותה מחפיר כשלהפתעתי לילדים אחרים קטנים במשפחתי ולא במשפחתי היא אוהבת מחבקת ועים אחותה הכל הפוך ולפמים ממש מסוכנת לה ז"א שיכולה פיתאום לשחק איתה בחמור ולשבת לה על הגב או להפיל אותה במתכוון ולינשוך אותה דברים שמעולם לא היו לה באף גיל ובאף גן היא הפכה להיות אגרסיבית וחוצפנית מאי פעם האים יש קשר לכך שניכנסה לכיתה א ובתחילה היה קשה מאוד עדיין לא קל בהכנת השיעורים אני מבקשת בבקשה מכאן שתכווני אותי ותמליצי לי מה לעשות הייתי בעבר אצל קינסיולוגית ומטפלת משפחתית אומנם רק לשני ביקורים אך שתיהן טענו שבתי עצבנית מתוחה לחוצה מה אני עושה עים זה את העצבים מכך שהנשימה אצלה קשה לפעמים אני פותרת בעזרת תרופות אך מה אעשה עים השאר בבקשה עיזרי לי אני מנסה בכל כוחי לתת לה הכל מבחינה חומרית מהצד הזה שום דבר לא חסר לה למעט חוגים שיש לי קושי בהגעתם אז אני קונה לה משחקי יצירה וכאשר מתאפשר והקטנה לא מציקה אנחנו יושבות ביחד ללחוג שחייה בקייץ בעזרת השם אני ארשום חום ואהבה אני נותת לה אומנם לא מספיק לה כיוון שתשומת הלב היום נחלקת גם לה וגם לאחותה אבל זה המצב וזו המציאות שאני שמחה עליה ומברכת אותה רק שלבתי עד היום קשה לקבל זאת למרות שבתחילה מאוד שמחה שיש לה אחות עד אשר היא עלתה לכיתה א וגם אחותה התחליה להציק לה התמונה השנתה אשמח לקבל כיוון ועזרה ממך אלייה

11/05/2006 | 16:49 | מאת: אלייה

שלום מור בשלישית אני כבר חייבת גלידה בכל אופן ניכנסתי להודעתי זו ששלחתי לך בראשונה ושמתי לב שרשמתי ולא עשיתי הגהה לדבריי אז כך קודם כל המייל אלייך נישלח ללא פסיקים ונקודות ללא רווח בין שורה ושורה ומילה למילה ואף מספר טעויות שהחסרתי אותיות במילים הראשונה שבהן הן כשכתבתי שפנו אליי מוות(מורות) התכוונתי שפנוי אלי מורות מ בבית הספר על כך שאיננה רוצה לאכול מעדיפה לשחק מקווה שעים כל זאת תוכלי לתת לי מענה לשאלותיי ואגב זה לא דחוף אז תודה

11/05/2006 | 16:50 | מאת: אלייה

שלום מור בשלישית אני כבר חייבת גלידה בכל אופן ניכנסתי להודעתי זו ששלחתי לך בראשונה ושמתי לב שרשמתי ולא עשיתי הגהה לדבריי אז כך קודם כל המייל אלייך נישלח ללא פסיקים ונקודות ללא רווח בין שורה ושורה ומילה למילה ואף מספר טעויות שהחסרתי אותיות במילים הראשונה שבהן הן כשכתבתי שפנו אליי מוות(מורות) התכוונתי שפנוי אלי מורות מ בבית הספר על כך שאיננה רוצה לאכול מעדיפה לשחק מקווה שעים כל זאת תוכלי לתת לי מענה לשאלותיי ואגב זה לא דחוף אז תודה

11/05/2006 | 16:51 | מאת: אלייה

שלום מור בשלישית אני כבר חייבת גלידה בכל אופן ניכנסתי להודעתי זו ששלחתי לך בראשונה ושמתי לב שרשמתי ולא עשיתי הגהה לדבריי אז כך קודם כל המייל אלייך נישלח ללא פסיקים ונקודות ללא רווח בין שורה ושורה ומילה למילה ואף מספר טעויות שהחסרתי אותיות במילים הראשונה שבהן הן כשכתבתי שפנו אליי מוות(מורות) התכוונתי שפנוי אלי מורות מ בבית הספר על כך שאיננה רוצה לאכול מעדיפה לשחק מקווה שעים כל זאת תוכלי לתת לי מענה לשאלותיי ואגב זה לא דחוף אז תודה

14/05/2006 | 12:46 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, אני לא זוכרת מה המלצתי בעבר אבל קשה לי להאמין שמערכת היחסים אותה את מתארת תצליח להשתנות ללא התערבות מקצועית. צריך לזכור שבעיות קיימות שלא מטופלות,נוטות ללכת ולהחמיר עם הגיל. לכן מומלץ לפני שהיחסים מתדרדרים עוד יותר,לפנות לטיפול. גם אם פניתם בעבר ולא נוצרה כימיה או מסיבה כלשהי זה לא הצליח,אל תתיאשו מיצאו מישהו שאיתו אתם מרגישים שיש לכם כימיה וממנו אתם מצליחים לקבל כלים אופרטיביים כיצד להתמודד עם הילדה. ממה שאת מתארת אני בהחלט מאמינה שאפשר ע"י טיפול נכון ומקצועי להביא לשיפור ניכר. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות