איך להגיב?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/04/2006 | 16:09 | מאת: רוני

שלום רב! בני הבכור בן 7 בכיתה א'.היום הוא חזר הביתה עם מכתב מהמורה "שדיווחה" לנו שהוא ירק על ילדה בגלל שלא נתנה לו לעבור... אנחנו לא יודעים כיצד להגיב.כמובן שדיברנו איתו והסברנו לו שזה מאד חמור... בבקשה עזרה. תודב.

25/04/2006 | 09:03 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, במילה אחת - בפרופורציה !. לא כתבת שום דבר על הילד,אז במידה שזה ילד נעים,רגוע,שקט,חברותי,תלמיד טוב ושאין איתו בדר"כ בעיות בביה"ס,אני לא מוצאת שום סיבה לעשות מזה מי יודע מה. לשוחח איתו במטרה להבין איך הוא הגיע למצב הזה,להעביר את אי שביעות רצונכם (באפן קונקרטי ובפרופורציה) להבהיר שאתם לא מסכימים שהדבר יחזור על עצמו, ולהמשיך הלאה. שאלה יהיו כל צרותיכם, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות