גיל ההתבגרות ויחסי מין מה להגיד?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

06/04/2006 | 15:25 | מאת: ספיר

שלום לכולם, לבני בן ה 13 יש חברה מזה כמה חודשים, אתמול הוא וחברתו הסתגרו בחדר כמה שעות, היום ניקתי את חדרו ואני חושבת שהם עשו את מה שכתוב בנושא, אני אפילו לא מסוגלת להגיד את המילה כי זה קשור בבני, בבקשה ייעצי, ייעצו לי איך לגשת אליו ולהסביר לו, עד עכשיו זה היה רחוק ממני והיה לי קל לדבר עכשיו כשזה בני אני אובדת עצות. תודה רבה

07/04/2006 | 22:35 | מאת: ספיר,

שלום לך. רציתי לשאול האם מצאת סימנים מחשידים כלשהם???? הייתי גם שואלת את האבא (אם אכן יש כזה בתמונה) או יועצת בית ספר... מקווה שעזרתי, עדי

11/04/2006 | 16:19 | מאת: ספיר

כן מצאתי סימנים, במיטה ועל גופו של בני מעין מציצות שנקראות בסלנג "איקי" על צוארו. יחסייו עם בעלי קצת יותר סגורים בעניינים הללו לכן לא ערבתי את בעלי, אבל נראה לי שאומר לו על כך בכדי שיסביר לו כבדרך אגב.

08/04/2006 | 15:01 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, כן,זה בהחלט יכול להבהיל כשמדובר בילדים שלנו...:). דבר ראשון,צריך להרגע. אין טעם לעשות שום דבר מתוך בהלה,זה בדר"כ רק מפריע. אני לא יודעת מה היסטוריית היחסים בינך לבין בנך ועד כמה אתם קרובים אבל כדאי לשקול לשוחח איתו על הנושא. את לא אמורה להיות הפעילה בשיחה אלא בעיקר לאפשר לו לדבר. זו לא אמורה להיות שיחה "חינוכית",כי אז תאבדי אותו מאוד מהר והסיכוי שיסכים לשת"פ מאוד נמוך. כדאי לגשת מכיוון כללי ולא לחבר בין השיחה לבין אותו היום שהחברה היתה אצלו. משהו כמו "אני יודעת שבגילך כבר יש עניין במיניות וזה נורמלי אבל לי זה קצת קשה לקבל את זה שגדלת כ"כ מהר..." ז"א,להביא את התחושות שלך לשיחה. זה יוצר קרבה ולא נותן תחושת האשמה. תקשיבי למה שיש לו להגיד וסביר שמשם תביני באיזה שלב הוא נמצא. כדאי להזהר ממשהו שישמע לו כמו חקירה. בהצלחה, מור

11/04/2006 | 16:16 | מאת: ספיר

תודה על העיצה, עוד לא יישמתי אותה כי עוד לא מצאתי את הרגע, יחסנו דיי פתוחים אבל בקטע של החברה הוא קצת יותר סגור.....

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות