היסטריה פתאומית מאמבטיה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/04/2006 | 10:56 | מאת: שיר

ברצוני לשאול בעצתך מה לעשות עם ילד בן שנתיים שעד לפני מספר ימים אהב מאוד וחיכה לאמבטיה ופתאום עכשיו לא מוכן להתקרב לשם כלל ונכנס להיסטריה מטורפת ברצוני להוסיף כי לא קרה דבר לא בבית ולא בגן שיכול לגרום לו לבהלה. שאלתי היא איך בכל זאת מקלחים אותו יומיום. תודה

08/04/2006 | 14:33 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, לכל ילד מדי פעם יש מדי פעם תקופות שבהן הוא מחליט שאת x הוא לא עושה. פעם זה לא אוכל,פעם לא מתקלח,לא הולך לגן.. ככל שהורה מסוגל להיות יצירתי יותר,כך המשבר חולף מהר יותר. ז"א,אין טעם להסביר,לאיים,לכפות. במקרה שלכם - כדאי אולי לתת בובה שהוא אמור לרחוץ אותה והבובה פוחדת להכנס לבד למים וכו'. - להתקלח יחד עם אחד ההורים,אם אתם מסכימים לזה. - אצלנו כשלא בא לה להתקלח אנחנו עושים "בריכה" עם הרבה קצף ויוצרים נטיפים מהקצף על הקרמיקה. בקיצור,רעיונות יצירתיים. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות