פחדים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/04/2006 | 15:36 | מאת: איל

הי ברצוני לברר האם פחדים בגיל שנה הם נורמלים אפרט: בעת בכי או צעקה של תינוק אחר ילדי מגיב בבכי. האם תופעה זו היא שכיחה או שמא יש לבדוק את זה לעומק , כמו כן איך אפשר לתת תחושת ביטחון לילד. בתודה מראש איל

08/04/2006 | 14:19 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, על פניו מה שאתה מתאר נשמע נורמלי בהחלט. תחושת בטחון - בדר"כ לילד יש תחושת בטחון אם לא הורסים לו אותה. ז"א,העיקר צריך להיות לא איך בונים בטחון אלא איך לא הורסים את הקיים. כמובן שעידוד לאתגר,חיזוק במידה,הקשבה,מתן תחושת הגנה כשיש צורך וכו',תורמים לתחושת בטחון. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות