טראומה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/03/2006 | 20:11 | מאת: מיכל

שלום, ביתי הקטנה בת 4 וחצי ביקרה לפני כחודש במוזאון הילדים ומאז יש לה פחדים היא לא מוכנה לישון לבד,רוצה שאני ישן לידה, וגם באמצע הלילה היא קוראת לי לישון לידה, היא מתעוררת באמצע הלילה מהבוהלת ומפוחדת יש לציין שלפני הביקור במוזאון היתה יושנה כל לילה לבד,בלי בעיות אני מאוד סובלת מזה כל לילה היא מעירה אותי ככה ב 3 ,4 לפנות בוקר ורוצה שאני ישן לידה, אני כמובן לא מסרבת כי אני יודעת שהיא פוחדת ואני מרחמת עליה, אבל זה לא יכול להימשך ככה ואני לא יודעת מה לעשות ומתי זה יעבור לה אני כמובן שמאשימה את הגן שהכניסו אותה לכזאת טרואמה ונתנו לה להיות במוזאון בניגוד לרצונה, ועכשיו היא צריכה פסיכולוג שיבדוק אותה,והמערכת מתחמקת בטענה שכרגע הפסיכולוגים עסוקיים ויש לחץ ואף אחד לא עשה שום דבר ולא מעניין אף אחד אשמח לקבל מכם תשובה מה לעשות? והם כדאי לפנות לפסיכולוג(פרטי)??

29/03/2006 | 21:18 | מאת: מור וכסמן

חבל לבזבז את הזמן למלחמה במערכת. כרגע,הרבה יותר חשוב לבדוק מה קורה עם הילדה. אחרי שהתמונה תהיה ברורה יותר,אפשר יהיה להמשיך במאבק מול המערכות. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות