יחסי הורים ילדים בגיל המבוגר

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/03/2006 | 07:10 | מאת: ד.ל

מור שלום, חמי וחמותי גרים לא רחוק מאיתנו, הם אנשים טובים וחמים, אנו נמצאים אצלם בימי שישי ושבת, ולפעמים באמצע השבוע. עוזרים לנו עם הילדים הקטנים שצריך, ובכלל יעזרו כשנבקש. הבעיה היא שכשהם מבקשים משהוא צריך לקפוץ לדום ולהסכים, אז שזה אפשרי בשמחה ואהבה גדולה, אבל שזה לא מתאים....גם בעלי וגם אני מתחילים להיכנס ללחץ ותמיד רבים בנינו (ריב לא קטן), יש לציין שזה מרגיז גם את בעלי אבל אין לו ברירה הוא הבן שלהם, ולי יש ברירה לא תמיד מתאים לי מה שהם מבקשים. אני לא רוצה להישמע כמו מפונקת, או אגואיסטית שרק יודעת לקבל ולא לתת - זה לא המצב, אני מעריכה אותם מאוד, מכבדת אותם מאוד והם מאוד אוהבים ומעריכים אותי. מה דעתך בבקשה?

02/04/2006 | 10:10 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, אני יושבת כבר כמה דק' מול ההודעה שלך ומנסה לחשוב מה דעתי. וזהו,שאני לא מצליחה לענות על השאלה - מה דעתי. אולי זה כי חסרים פרטים בהודעה,אולי כי יש לי הרגשה שיש בהודעה ציפיה שאני אגיב בכיוון מאוד מסויים (ואני לא בטוחה שזה הכיוון שבו אני רוצה להגיב),אולי כי אני לא מצליחה ממש לרדת לסוף דעתך ואולי... בכל מקרה,אם את רוצה את דעתי,תצטרכי לכתוב קצת יותר על היחסים בינכם - בינך לבעלך,בין בעלך להוריו,בינך להוריו... מה כוללת העזרה שלהם ? לאיזו עזרה הם מצפים ממכם ? וכו'. מור.

02/04/2006 | 12:07 | מאת: ד.ל

מור שלום תודה על המיקצועיות שלך, בחוסר מתן תשובה. חשבתי על הענין, דיברתי עם בעלי ונראה לי שנכון לפעול כל מקרה לגופו של ענין ובעדינות. תודה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות