יחסים עם בני

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/03/2006 | 23:50 | מאת: אורית

בני בן ה -8 כל הזמן מחבק אותי בצורה כזאת שהוא תמיד נוגע לי בחזה זה לא נעים לי וזה גורם לי להתרחק ממנו בעבר היתי מעירה לו אבל זה לא עוזר הוא תמיד חושב שכאילו לא שמתי לב ותמיד הראש על החזה או היד, אני מרחיקה אותו ממני בצורה שישים לב וזה חוזר זה גורם לי לא לרצות להתקרב אליו בכלל זה מפריע לי מאוד עקב עינין שעברתי בילדותי, איך מפסיקים עם זה???

26/03/2006 | 12:51 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, בהחלט כדאי מאוד בגילו להפסיק את העניין. מה שאת מתארת הוא חלק מהצבת גבולות.מכיוון שאני לא מכירה אתכם איני יודעת איך עד היום (בנושאים אחרים) הצבת גבולות. אבל,באותה הדרך שבה הצבת ואכפת את הגבולות עד היום,כדאי להשתמש גם כאן. כמובן שכמו בכל גבול אחר,גם כאן מה שיקבע את מידת ההצלחה היא מידת האסרטיביות וההתמדה שלך. אני מוסיפה קישור לתשובה קודמת בנושא. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xFT/16462/xFP/16521 בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות