יחסי אם ובת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/03/2006 | 23:39 | מאת: שלומית

אני לא יודעת מתי זה התחיל אך אני ובתי בת ה -10 מאוד מרוחקות ריגשית, זה התחיל כאשר נאלצנו כולנו להתמודד עם בני שהוא היפראקטיבי (כיום בן 8) והבית היה תמיד במתח וכעסים כי הוא פשוט הטריף את כולנו מהבוקר ועד הערב, היום הוא מטופל בקונסרטה והבית שב למסלולו, אבל בתי מתנהגת ממש כמו ילדה קטנה וקשה לי לפתוח איתה בשיחה בוגרת היא כאילו בכוונה שואלת שאלות טפשיות או שואלת שאלות שהתשובות עליהם ברורות לה, ממש כמו ילדה קטנה ואני מעירה לה בד"כ שתפסיק וזה חוזר אני מחבקת אותה ומתקרבת אליה והיא מתחילה להתפנק בצורה מוגזמת וילדותית עד שממש לא בא לי להתקרב מה שקורה שכל היחסים בינינו הופכים להיות הוראות ועשיה: את רעבה? הכנת שעורים? איך את מרגישה? זה מפריע לי מאוד אני רוצה להתקרב יותר לחבק לשוחח מבלי שהרגע הזה יהפוך לילדותי ומילל, אגב אני דואגת לה מגנה עליה ותמיד דואגת לדעת מה קורה איתה מי מציק לה בכיתה ומטפלת מיד בכל בעיה זה ברור לה... יש לה תמיד למי לפנות. תודה מראש

26/03/2006 | 12:45 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, על מנת לעזור כאן צריך להכיר את המשפ' יותר לעומק מאשר רק דרך פורום. אני ממליצה לשקול פניה ליעוץ. חבל לוותר על היחסים בינכם,כדאי להשקיע מאמץ. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות