גמילה מחיתולים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/03/2006 | 21:28 | מאת: מיטל

בני בן שנתיים ושמונה חודשים עדיין לא גמול, לפני שבוע הוא החליט שהוא לא רוצה חיתול והוא רוצה תחתונים, כששואלים אותו "איפה עושים פיפי ?" הוא עונה "בשירותים", אך הוא מפחד לשבת בשירותים או בסיר וכשיש לו פיפי הוא אומר וכשני אומרת לו בוא נלך לשירותים או לסיר הוא לא מוכן אומר לי "פה אני עושה פיפי" הוא מתכוון לרצפה, הוא לא מוכן בשום אופן לשים חיתול ומצד שני הוא מפחד לעשות בשירותים או בסיר, מה עושים?

26/03/2006 | 12:43 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, מכיוון שיש כאן ה מ ו ן תשובות בנושא,אנא עשי חיפוש בפורום תחת המילה גמילה וקראי את התשובות. בנוסף,ב"שאלות ותשובות משמאל יש חלק שמתייחס לגמילה וכדאי לקרא אותו לפני שמתחילים. בחיפוש תמצאי תשובות לכל אחד משלבי הגמילה - איך מתחילים,מה קורה אם נתקעים וכו'. אם ישארו שאלות לאחר הקריאה,אשמח לעזור. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות