אוננות בת בגיל 7 וחצי עם קושי להפסיק

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/03/2006 | 09:49 | מאת: עינת

שלום שמי ענת בת 35 אמא ל 4 ילדים תאומיים ראשונים בני 7 וחצי ותאומות שניות בגיל חצי שנה. מדובר על הבת הגדולה בת 7 וחצי מגיל שלוש הייתה לה התעניינות בגופה לאחר מכן היא התחילה לישון כל הזמן עם דובי ובובות תמיד כשאני באה בלילה לכסות אותה אני רואה שהיא אומנם עם בגדים אבל היא שמה את הדובי על המיטה והאיבר מין שלה על הדובי. יום אחד לפני שנרדמה אני רואה שבכדי להרדם היא עושה את אותו הדבר והיא משפשפת את האיבר שלה על הדובי עולה ויורדת עם האיבר על הדובי . אני בקשתי מי ממנה שתפסיק ושאח שלה יושן בחדר וזה לא יפה.בקשתי ממנה להפסיק לישון עם דובי. אחרי 3 ימים היא בקשה שוב את הדובי הסכימה אבל אחרי שכנוע . בפעם האחרונה לאחר 3 ימים אחיה הגדול ראה אותה מורידה את המכנסיים והיא שוכבת על הבטן ומיד קרה לי וסיפר את הנושא ואמר שהיא עושה משהו לא צנוע מייד הבנתי כי הבן לא מודע למה שאני והיא מדברות על הנושא שלה לקחתי אותה לצד ואמרתי לה שאת הגוף שלנו אנו מסתירים מאחרים זה פרטי שלנו ואנו גם צריכים להיות צנועים .אחרי כמה ימים שוב בקשה לישון לא עם דובי כמו שהיא רגילה אלא עם בובה עניתי בתוקף ואמרתי שבשום אופן אני לא מרשה לישון עם שום דבר והילדה אמרה אבל אמא זה לא דובי גדול זה קטן. קשה לילדה מאוד להפרד מהקטע של האוננות והבעיה הנוספת שהבן בגילה ואני לא מוכנה שיראה מה שהיא עושה . יש לציין שאין לי עוד חדר נוסף בכדי להפריד ביניהם אבל כל אחד ישן במיטה נפרדת מה עלי לעשות אני ממש מיואשת ולא יודעת יותר איך להגיב אשמח אם תענה לי בהקדם תודה ענת

23/03/2006 | 22:15 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, חשוב לזכור שאוננות היא חלק נורמלי מההתפתחות. אין בכך שום דבר חריג !. כל עוד הילדה עושה זאת בצנעה,במיטתה ולא בפומבי,כדאי מאוד לאפשר לה את זה. כשמעבירים לילד מסר שאברי המין,עינוג עצמי וכו' הם דבר אסור,לא צנוע ויש להמנע ממנו עלולים להתפתח בעתיד קשיים בנושא. לגבי איך זה מתבצע טכנית מבחינת החדר המשותף,צר לי אבל זה כבר לא באחריותי. אני מוסיפה קישור בנושא ילדים ומיניות,כדאי לקרא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3207864,00.html מור.

26/03/2006 | 23:42 | מאת: ענת

שלום לך אני מודה לך על פניתך זה היה מאוד חשוב לי אבל לי יש בעיה איך אני יכולה לומר לביתי שהיא יכולה לאונן עם הדובי אז היא תמשיך ותתרגל לזה ותעשה את זה בכול מקום . לא פעם ולא פעמיים כשאנחנו הולכים לשבתות לאמא שלי ואנו ישנים שם אז גם שם היא עושה את זה והיא לא ישנה לבד בסוף היא תעשה את זה בלי הגבלה ולא תבחין מתי צריך ומתי לא כי היא קטנה. איך אני יכולה לפנות אליה מה אני אומר לה אני בעצמי לא יודעת איך לפנות אליה ומה לעשות. איך לדבר אליה מה לומר לה ואני פוחדת איך היא תתפתח עם זה? מקווה לשמוע ממך שוב המון תודות ענת.

27/03/2006 | 00:12 | מאת: ענת

שלום לך שוב ישנה בעיה נוספת לפני שנתיים בערך בקשתי הילדה שתעשה לי מסא'ז בגב והיא נענת בחיוב אני הייתי ערומה שכבתי על הגב ונרדמתי אחר כך שמתי לב שהיא נוגעת לי בפטמות הסתובבתי ואמרתי לה שזהו אני רוצה לישון אחר כך נרדמתי ופתאום הרגשתי את היד שלה באיבר שלי בקשתי ממנה שתצא מהחדר שלי . הילד בא אלי ואומר לי אמא הילדה אומרת לי דברים עליך לא צנועים ובקשתי ממנה להפסיק מיד. מאז הילדה כול הזמן מבקשת ממני אם אני רוצה שהיא תעשה לי מסא'ז ואני עונה בשלילה. איך להגיב? בנוסף אני רוצה לדעת אם עקב מה שקרה תהיה לה משיכה לבנות בלבד? ואני מתרחקת ממנה מאז כשהיא באה לחבק אותי אז אני מחבקת מין ריחוק כזה פוחדת להתקרב לילדה מה לעשות ? אשמח אם תעני לי בהקדם תודה מראש ענת

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות