משהו מוזר.. הילד לא אוכל בשר

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/03/2006 | 21:52 | מאת: אמא המודאגת

שלום ביני, בן ה- 4, נרתע לאחרונה מאכילת בשר, לאור גילוי העובדה כי בעלי חיים נשחטים ואח"כ "טורפים" אותם. אינני יכולה להסביר לו איך זה "מוסרי" לאכול בשר. יש להוסיף כי הוא מתיחס אלי ואל אביו כאל פושעים שמזיקים לחיות.

21/03/2006 | 15:28 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, א. יהיה מי שיטען שאין שום בעיה עם העניין ואפשר לגדול יפה מאוד כטבעונים/צמחונים. ב. אני לא יודעת מה נהוג אצלכם,איך בדר"כ מתקבלות החלטות,כמה חופש בחירה יש לילדים,מה הגבולות שלכם,איך אתם תופסים את תפקידכם כהורים ועד כמה הסמכות ההורית חשובה לכם,עד כמה חשוב לכם שיאכל בשר,האם שניכם בדיעה אחת,איך התייחסתם לעניין בהתחלה,מי סיפר לילד על שחיטת החיות וכו'. כל אלה חשובים כדי לנסות לגבש דרך להתמודד עם המצב. נסי לענות על כמה שיותר ואני מצידי אנסה לעזור ככל יכולתי. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות