פחדים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/03/2006 | 10:36 | מאת: נורית

ביתי בת 7 (ילדה אמצעית בין שני בנים בני 10 ושלוש וחצי) וסובלת לאחרונה מפחדים לאחר שצפתה בתוכנית טלויזיה מפחידה. היא מתעוררת באמצע הלילה וחייבת לבוא לישון איתנו. היא מפחדת גם ביום להיות לבד בחדר גם כשכל בני המשפחה בבית. היא מאד מוטרת ואינה מוכנה לדבר על מה שראתה בטלויזה (בערוץ לוגי). זה נמשך כבר כשבועיים ואין סימן לשיפור. מה עושים?

14/03/2006 | 00:00 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, יש הרבה תשובות בפורום,בנושא פחדים. אנא התחילי מקריאתן ואם ישארו שאלות,אשמח לענות. כדאי להתחיל מהקישורים שמופיעים בעמ' הזה בתשובה - ילדים בחרדה. כמו שבוודאי תשימי לב,הדגש בכל התשובות הוא על תגובת ההורים. נסי לבדוק מהי תגובתך והאם יש בה משהו שתורם להמשך הפחד. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות