מעקה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

08/03/2006 | 13:09 | מאת: יאיר

שלום בני בן 8 וישן במיטת נוער מספר שנים,המעקה נתן תמיכה לילד כי הוא ישן לכל כיוון הכיוונים . לפני מספר ימים קיפלתי את המגן ושמתי את המיטה הנוספת כביטחון. הילד נופל על המיטה הנמוכה ומתעורר . האם הוא ירכוש מיומנות טבעית ולהמשיך בניסיונות?

08/03/2006 | 20:55 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, קצת קשה לי לענות,כי אני לא ממש יודעת...:). מה שכן,אני מניחה שכמו כל דבר אחר,לוקח קצת זמן להתרגל לשינוי ולכן אני הייתי ממשיכה בלילות הקרובים לתת לו לישון בלי המעקה ועוקבת. יתכן שהוא יתרגל ויהיה שיפור. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות