התנהגות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

06/03/2006 | 12:17 | מאת: שרונה

בתי בת 8 והיא אוהבת לשחק רק משחקים של בנים, לא אוהבת להתלבש כמו כל הבנות (חצאיות,שמלות וכו') רק ג'ינסים וחולצות טי שירט. בקיצור היא אוהבת כל מה שבנים אוהבים ולא בנות. הדבר מאוד מאוד מפריע לי ואני לא יודעת איך להתנהג איתה. ברצוני לציין שהילדה נראית לגמרי כמו בת. היא גם כל הזמן אומרת שהיא אוהבת לשחק רק עם הבנים. השבוע שמעתי אותה אומרת לאיזה ילד "אתה יודע איזה ילדה נישקה אותי בביה"ס". כששאלתי אותה באיזה סיטואציה נישקה אותה הילדה אז היא אמרה שהם שיחקו תופסת נשיקות. השאלה מה פתאום היא סיפרה את זה לילד. לי היא לא סיפרה אני במקרה שמעתי אותה. רציתי לבדוק אם אני סתם נכנסת לחרדה או שיש לי מה לדאוג ושוב איך להתנהג עם הילדה. שוב אני אציין שהילדה נראית לגמרי לגמרי בת. עדינה, רזה, שיער ארוך וכו'. לתשובתכם המהירה אודה.

08/03/2006 | 20:23 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, את כותבת שזה מאוד מאוד מפריע לך. בהמשך את כותבת שהיא לא סיפרה לך. אני תוהה האם יתכן שיש קשר בין הדברים. האם יתכן שבתך הרגישה בדרך כלשהי שזה מאוד מפריע לך ? אם כן,סביר שזו גם הסיבה שהיא לא סיפרה. אני כמובן לא יכולה להגיד לך ממה להיות חרדה או מה כן/לא יפריע לך. אני כן יכולה לנסות לחשוב ביחד איתך האם אפשר לעשות משהו כדי לשנות את המצב שמפריע לך. נראה לי שככל שתתעסקי בזה יותר,תרחיקי את בתך ממך. כמובן שישנה גם האפשרות שעצם העיסוק שלך בנושא,מעודד את הילדה להמשיך. לסכום,נסי לחשוב מה את מעבירה לבתך ואיך זה ישפיע על יחסיכם. בנוסף,אולי כדאי לשאול גם בפורום של ד"ר גידי רובינשטיין. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות