כמו גיל התבגרות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

04/03/2006 | 21:20 | מאת: חן

אני אמא לשניים. בתי הבכורה בכתה א וובני בגיל שלוש. שאלתי לגבי הבכורה שמבלבלת מאוד בהתנהגותה. ישנם ימים שהיא יכולה להתארגן לבד, לקחת אחריות בצורה בוגרת אך ישנם ימים שהיא מתמרדת, ענה בחוצפה, מתעלמת מבקשות וממש מתישה אותי. בנוסף, מבחינה לחברתית יש לה חברות אך לפעמים במבט מהצד נראה שהיא אינה מחפשת את הקשר אלא יכולה אף לשחק לבד. דבר נוסף שמציק לי זה תגובות של בכי בקול רם, כמו ילדה קטנה לאחר חבלה ובנוסף, צחוק בקול רם בסיטואציה מצחיקה, הכוונה לצחוק ללא שליטה. בבית הספר היא תלמידה טובה ואף רכשה יפה את הקריאה.

08/03/2006 | 19:30 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, נסי לכתוב קצת על הקשר בינכן. היום ובעבר. תארי את הילדה - תכונות בולטות וכו'. תארי בכמה מילים איזו אמא את. מחכה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות