האם לנסוע לחופשה בלי הילד?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

01/03/2006 | 20:10 | מאת: ג'וד

שלום בני בן 10 חודשים בגיל שנה אנו מתכננים להכניסו לגן. אני גם מאוד רוצה לנסוע לחופשה ל3 ימים... לבד רק אז מתאפשר לי מבחינת עבודה. האם זה נבון לנסוע בתקופת הצאקלמות לגן כמה זמן כדאי לתת לו ובכלל ... האם נתק של שלושה ימים ממני יגרום נזק כלשהו? נ.ב אני רוצה לציין שהילד לא כל כך "דבוק" אלי - בד"כ הוא מעדיף את בעלי... אבל בכל זאת לנסוע או לא לנסוע? תודה

04/03/2006 | 11:13 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, לגבי חופשה ללא ילדים באפן כללי,אני מצרפת תשובה http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xFT/6807/xFP/6912 עם זאת,מאד לא מומלץ במקביל לשינוי כ"כ גדול כמו כניסה לגן. אם ישנן עוד שאלות,אני כאן, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות