מחזור

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/02/2006 | 11:02 | מאת: סמדר

ביתי בת 13 קיבלה מחזור בגיל 11 והיא נורא מתביישת עד כדי שלא חוקחת החלפה בבה"ס שמה חלילה מישהו יראה את העטיפה בפח או בתיק, הנחתי לזה ולא לחצתי אבל בעוד ימיים היא יצאת לטיול שנתי של יומיים ובדיוק נפל המחזור היא בשום אופן לא מוכנה לקחת להחלפה מה עושים זה יומיים????????.ניסיתי להסביר ללא הועיל

04/03/2006 | 10:50 | מאת: מור וכסמן

בקרר טוב, נראה לי שמכיוון שהטיול השנתי כבר עבר,קצת פספסתי את המועד.. :). בכל זאת,כדאי לדבר עם יועצת ביה"ס ולבקש את עזרתה. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות