זמן הסתגלות למטפלת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/02/2006 | 09:44 | מאת: דנה

שלום בני יהיה בן 7 חו' בחודש הבא ויתחיל ללכת למטפלת בביתה ל-8 שעות ביום. עד היום היה איתי בבית. הוא רגיל בעיקר אלי ולא רואה זרים. שאלתי היא כמה זמן צריך לבצע הסתגלות למטפלת(בהנחה שיש לי מספיק זמן ואין לי מגבלה) ובאיזה אופן מומלץ לעשות את זה. הבנתי שילדים בני שבעה חו' סובלים מחרדת זרים(הוא מראה סימנים) ושזה גיל "קשה" יותר מגיל 3 חו' למשל.

15/02/2006 | 12:05 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, דבר ראשון אני מצרפת קישור לתשובה מאוד מפורטת בנושא. שני,אין זמן מדוייק. אני הייתי מתחילה שבועיים שלושה לפני,בהדרגה. אם ישארו שאלות,אני כאן. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xPG/34/xFT/13067/xFP/13213 בהצלחה לשניכם, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות