התחלת גן לפני או אחרי הולדת אח ?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/01/2006 | 11:05 | מאת: דפנה

שלום, יש לי שלושה בנים. בני 7.5 ,4.5 ושנה וחודשיים. אני אמורה ללדת את בני הרביעי ב יולי. בני הקטן נמצא עם מטפלת כל שעות היום ואחיו הגדולים מצטרפים משעות הצהרים. האם נכון הוא להכניס את בני הקטן לגן הילדים כבר באפריל - לפני הלידה ולא לחכות לספטמבר - אחרי הלידה, על מנת שלא יהיו לו שינויים כבדים מידי גם הולדת אח וגם הסתגלות לגן ?

30/01/2006 | 12:38 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, אני הייתי מכניסה לפני הולדת האח. אם תרצי תשובה ארוכה ומפורטת יותר,כתבי ואענה אחרי החופשה שלי. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות