ילדה חסרת גבולות ואלימה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/01/2006 | 20:13 | מאת: פונה

מור שלום, ביתנו בת .5 .13,ילדת סנדוויץ,ודי מדאיגה אותנו. בחודשים האחרונים היא מפעילה אלימות כלפי אשתי גם מילולית וגם פיזית. במיקרה האחרון עורבה המישטרה והיא מלווה על ידי פקידת סעד,גם זה לא מרגיע אותה והיא ממשיכה בשלה. היא מסרבת לכל טיפול פסיכולוגי או אחר. מה עושים? אשמח לעצתך

30/01/2006 | 12:39 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, חוזרים אל פקידת הסעד,משתפים אותה ומתייעצים איתה. היא מכירה את המקרה והיא האדם הנכון להוועץ בו. הרבה בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות