בילוי עם הילדים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/01/2006 | 11:30 | מאת: מיטל

יש לי שני ילדים 4 וחצי ו8חודשים,אני עובדת משרה מלאה ולומדת ואין לי כוח,אני ממש ממש עייפה. אני רוצה לבלות יותר איתם ובמיוחד עם הגדולה ואני כ"כ עייפה וקשה לי ואני מרגישה רע עם זה ,ממש דיכאון מה לעשות

20/01/2006 | 22:09 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, לא כתבת כמה שעות ביום את רואה את ילדייך ומה אתם עושים בשעות האלה. אולי אפשר להחליט שפעמיים - שלוש בשבוע אתם מבלים ביחד (לא בהכרח מחוץ לבית) שעתיים - שלוש ושום דבר לא מפריע לזה. מן חוק כזה ? בילוי מבחינתי הוא גם השתוללות עם כריות על השטיח עם הרבה מגע וצחוק וחיבוקים וגם גזירה ויצירה עם הגדול כשהקטן יושב לידכם ומקשקש על דף וגם צפיה בסרט כשכולם מחובקים מתחת לאותה השמיכה וכו'. אני מוסיפה קישור לשאלה באותו הנושא http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xFT/13259/xFP/13470 ולסיום,הכי חשוב בעיני הוא לנצל הכי טוב את הזמן שיש במקום לבזבז אותו על יסורי מצפון ורגשי אשם. זה לא מועיל לאף אחד,לא לך ולא לילדייך. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות