אני זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/01/2006 | 10:02 | מאת: רונית

שלום יש לי ילד בן שנה ו 5 חודשים, שמעיר אותי באופן קבוע בשעה 1:00 בלילה ובשעה 5:00 לפנות בוקר, אני משתדלת לא להתעסק איתו יותר מידי זמן בלילה כאשר שניה אחת יותר מידי הוא מבקש לאכול, מצביע לעבר המטבח ולא מוותר לא מוכן מוצץ, לא מוכן מים, לא מוכן שירימו אותו, ואני מיואשת, נמאס לי לקום בשעות אלו. 2 שאלות לי אליך? 1. האם בגיל שנה וחצי הילד זקוק לאוכל בלילה? 2. איך אני מונעת ממנו לא לקום בשעה כזאתי? אודה לך על תשובותיך המהירות.

20/01/2006 | 21:57 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, 1. לא. 2. אני לא יודעת מתי ומה הוא אוכל לפני השינה. כדאי לבדוק האם אפשר לאחר קצת את ארוחת הערב או להפוך אותה למזינה יותר עבורו. בנוסף,יתכן שכדאי לאחר קצת את שעת השינה. ואכן כמו שכתבת בלילה חשוב להמשיך ולעשות את הדברים מאוד קצרים ונחושים. את מוזמנת לקרא ב"שאלות ותשובות" את החלק המתייחס לשינה. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות