בן 4 וחצי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/01/2006 | 14:26 | מאת: שרון

שלום מור, בני בן ה- 4 וחצי מזה כמה חודשים בורח לו קקי במכנסיים, הייתי רוצה לדעת מה זה אומר ומה ניתן לעשות כדי לעזור לו בנושא? האם זה מעיד על חרדות, פחדים וכו? אשמח לתשובתך בהקדם המשך יום טוב, שרון

20/01/2006 | 21:25 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, כדי שאוכל לענות,אני זקוקה לעוד פרטים : 1. כמה זמן הוא גמול ? 2. איך עבר תהליך הגמילה ? מי יזם את הגמילה ? 3. שינויים שקרו בחוד' האחרונים,בסביבות הזמן שהתחיל לברוח לו - הולדת אח/ות,מעבר דירה,מתחים בבית,מחלה של מישהו וכו'. 4. תאור של הילד,גם בבית וגם בגן. 5. התדירות בה זה קורה. 6. תגובתצך ותגובת הילד. כל פרט נוסף שנראה לך רלבנטי,יתקבל בשמחה. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות