ילד של אבא

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/01/2006 | 22:23 | מאת: גו'ד

היי בנות בני בן 8.5 חודשים. בימים האחרונים נראה כאילו לא צריך אותי... אצלי בוכה ונרגע רק אצל בעלי... ובכלל מתקשר אתו יותר מאשר איתי- יותר שש לבוא אליו מאשר אלי, שמח יותר לקראתו וכו... עד לפני חודש רק אני יכולתי להרדים אותו בלילה ולהרגיע אותו, ועכישו בעלי מצליח יותר ממני. מה קורה כאן? הוא נכנס לפני כחודש למשפחתון, ולכן החלב שלי ירד, ואני מניקה אותו פחות מפעם ממש רק פעם ביום ובלילה . אולי בגלל זה ? האם זה יעבור? אולי הוא ילד של אבא...?

19/01/2006 | 11:42 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, בעיני זה נפלא שיש לילד יחסים נהדרים גם עם אימו וגם עם אביו. חבל יהיה להכנס לתחרות או להגדרות "של מי הוא". לא אתם תרויחו מזה ובטח לא הוא. אני במקומך הייתי מנסה לאפשר כמה שיותר את הקשר בין הילד לאביו. זה לא מראה על חולשה שלך,להפך זה מראה על היחסים הטובים שהצלחת ליצור במשפחתך. ולגבי ההנקה - אני מכירה יותר מאמא אחת שלא הניקה בכלל ויש לה יחסים קרובים ויפים עם ילדיה. כדאי לנסות לבנות את הקשר בינך לבין הילד על עוד דברים מלבד ההנקה. נסי למצא פעילויות שמהנות את הילד, שהופכות את הזמן המשותף שלכם לכיף. ודרך אגב,בכל יחסים (וגם בין הורה לילד) יש עליות וירידות,התקרבות והתרחקות. זה נורמלי ואין עם זה שום בעיה. הרבה הנאה מהילד ובכלל, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות