פחד מטלויזיה גיל 3

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/01/2006 | 12:26 | מאת: סימה נתן

בתי בת ה-3 מזה כשבועיים וקצת התחילה לפחד מתוכניות טלוויזיה גם תוכניות לגיל המתאים היא נכנסת להיסטריה של בכי וצעקות מסתתרת בפינת החדר השני וצורחת לכבות את הטלוויזיה בית יש עוד 2 ילדים בני 10 ו-8 שסןבלים ממצב זה מאחר שאנו נאלצים לכבות את הטלוויזיה כדי להרגיע אותה תופעה זו התפתחה לא רק בבית אלא גם בבתים אחרים שאנו מתארחים שזה קורה אני מנסה להרים אותה ולהרגי לחבק לנסות להיות ליד הטלוויזיה ולראות שכלום ל א קורה להסביר שאין כלום מאחורי הטלוויזיה ואנחנו כבר לא יודעים מה לעשות הילדים האחרים מיואשים מהמצב ואנחנו רק רבים בבית מה לעשות? כדי לפתור את הבעיה אודה לתשובתך.

18/01/2006 | 14:42 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, האם לאחרונה בתך ראתה בטלויזיה משהו שהפחיד אותה ? האם היה איזשהו שינוי בשגרת חייה ? האם קרה בעבר שהגיבה בתגובות דומות לדברים נוספים פרט לטלויזיה ? בנוסף,תארי קצת את אופיה ותכונותיה הבולטות של הילדה ואת הקשר שלה עם אחיה. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות