הצילו אני מיואשת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/01/2006 | 10:46 | מאת: ס

ילדי בן שנה וחמש קם בשעות קבועות בלילה אחרי שהוא משתעל כנראה זה מעיר אותו בצרחות איומות, לא מוכן שארים אותו, לא מוכן לשתות מים, ולא מוצץ, והוא יכול לצרוח ככה שעה. זה קורה כבר קמה לילות עד שהוא נרגע לבד. בהתחלה הייתי נותנת לו אוכל ועכשיו החלטתי לשים סוף לאוכל באמצע הלילה. אני מיואשת אני עייפה ועובדת קשה, יש לי עוד ילד לגדל בבית. אנא עיזרו לי.

11/01/2006 | 21:41 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, דבר ראשון,ללכת לרופא ילדים לבדוק ממה השיעול ולקבל טיפול (דרך אגב,אם זו לא מחלה אלא "סתם" שיעול,יש דברים טבעיים נהדרים ולא יקרים להפסקת השיעול. כדאי להתייעץ עם רוקח בבית המרקחת). שיעול יכול לנבוע מתחושה של מחנק פתאומי וזה יכול נורא להבהיל את הילד ויתכן שזה מה שמוביל לצרחות. מה שעוד כדאי לבדוק - אם החדר מחומם,לדאוג שהחדר לא יהיה יבש מדי. זה מוביל לשיעול ותחושת מחנק. בקיצור,להתחיל מביקור אצל הרופא ואם לאחר מכן זה ממשיך,ננסה כיוון נוסף. בהצלחה, מור

14/01/2006 | 16:36 | מאת: שירי

מצטערת אם אני "מתערבת" .. אני לא רופאה אבל אני אמא לילד בן שנתים ו-7 שהחל להשתעל מגיל שנה ו-7 (מאז נכנס למעון). את חייבת למצוא לזה תרופה ! אנחנו עד היום מתעוררים בלילה ואנחנו לא יודעת ממה הוא משתעל. הוא היה משתעל עד כדי מצב שהוא ממש מתעורר והלכה עליו שנתו. היום, הוא כבר יותר גדול , אז הוא מתעורר , שותה מים וחוזר לישון. בקיצור - תטפלי בזה בכל התותחים. ניסינו אלפי סירופים ושום דבר לא עזר. חייבת להעזר ברופא ! בהצלחה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות