סיוטים לילד בן 9

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

31/12/2005 | 14:44 | מאת: חיים

שלום. לבני בן ה- 9 יש סיוטים לאחר שהוא רואה סרטים בבתי קולנוע עם חבריו לכיתה . הוא מתעורר באמצע הלילה ומגיע אלינו מספר פעמים ולבסוף אישתי מכניסה אותו למיטתנו ואז הולכת לנו השינה . מה דעתך עושים ? מונעים ממנו ללכת לסרטים עם חבריו לכיתה ? נועלים את החדר שלנו ? או ללכת לישון בחדר נפרד כאשר הוא הולך לסרט ? לשלוח את אישתי לישון איתו כשהוא מקבל את הסיוטים ? תודה

07/01/2006 | 19:48 | מאת: מור וכסמן

אני נורא שמחה שאחת לכמה חודשים אתה בודק את הזכרון שלי.... אז כן אני זוכרת שכבר מס' פעמים כתבתי לך שמכיוון שמדובר אצלכם על מגוון בעיות במשפ',אני ממליצה לפנות לטיפול. חבל שאם אכן ישנן בעיות כמו שאתה כותב,עדיין לא פניתם לטיפול למרות שקיבלת את ההמלצה כבר בינואר שעבר. אם אין בעיות וזו סתם דרך לשעשוע,עוד יותר חבל שאתה גוזל את הזמן שבו יכולתי לענות למישהו אחר שיש לו בעיה אמיתית. מכיוון שהשעשוע של בדיקת הזכרון שלי מתחיל להמאס עליי,מעכשיו אדלג על הודעותייך (אולי כדאי לשקול מעבר לפורום אחר,לא בטוח שלכולם יש אותו הזכרון שלי ואולי שם זה יהיה משעשע יותר). מור

07/01/2006 | 21:40 | מאת: חיים

גב' הנחמדה. חבל מאוד שכך את מגיבה . צר לי להודיע לך שמי שצריך לצאת מהפורומים זו את ולא אני . אין קשר לזכרון שלך ולהמלצות שלך בעבר . שאלו אותך שאלה מפורטת וממוקדת ואם לא מתחשק לך לענות זכותך לפסוח על השאלה ולא להתקיף את הפונים . צר לי מאוד שאחת כמוך מחליטה מה לגבי הבעיות שהיו לבני מהעבר וחבל מאוד שאת מזכירה זאת בכל פניה שפונים אליך . דרך אגב הילד היה בטיפול כולל ההורים ונמצאו הבעיות והם מוקדו וטופלו וזה היה בעבר אם עדיין מתחשק לך ללא קשר לתשובה המגעילה שלך אשמח לקבל אותה ואם לא נחיה גם עם התגובה המטומטמת שלך . בתקווה שתתיחסי קצת אחרת לפונים אליך ולא לשם שעשוע . חבל מאוד שכך את מגיבה אם תמשיכי כך אני מקווה שתוחלפי בקרוב. תודה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות